Vacature: management ondersteuner FAST

Nieuws

Vacature: management ondersteuner FAST

Wat ga je doen?

Als management ondersteuner ben je dagelijks bezig met administratief-organisatorische werkzaamheden  en met (agenda)planning. Je ondersteunt hiermee een team van 5 collega’s.

Je kunt rekenen op een divers takenpakket, waarbij je regelmatig met meerdere dingen tegelijk bezig bent. Enkele voorbeelden van werkzaamheden waar je mee aan de slag gaat zijn:

 • inplannen van interne en externe afspraken
 • (mede) organiseren en voorbereiden van overleggen, vergaderingen, webinars en workshops
 • organiseren van proces rondom facturen en opvragen inkoop nummers
 • coördineren van administratieve processen
 • te zijner tijd bijhouden van het CRM-systeem wat betreft contactmomenten, monitoring, management samenvattingen en terugkerende afspraken met relaties
 • bijhouden van de voortgang van afspraken en opdrachten
 • up-to-date houden en archiveren van belangrijke documenten en presentaties
 • afstemmen van de processen, werkzaamheden en deadlines met je collega’s

Wie zijn wij?
Het expertisecentrum FAST bevordert het sneller, slimmer, beter en goedkoper ontwikkelen, produceren en beschikbaar stellen van nieuwe geneesmiddelen en behandelingen voor patiënten. FAST staat voor: Centre for Future Affordable and Sustainable Therapy development.

FAST is opgericht in opdracht van de ministeries van VWS en EZK en het wordt gehost door ZonMw, waar je ook in dienst zal komen.

Wij werken met een compact team dat veel hybride samenwerkt. Binnen FAST koesteren we de kernwaarden ´maatschappij-sensitief, proactief, ondernemend, en flexibel’, en vanuit deze waarden gaan wij ook met elkaar en het werk om.

Wie zoeken wij?
Een positieve, proactieve en flexibel ingestelde collega. Je houdt ervan zaken te regelen, plannen en structureren. Op charmante wijze vervul je de bufferrol bij het maken van afspraken, waarbij je belangen en de situatie goed kunt inschatten. Jouw werkhouding is zelfstandig, maar zeker gericht op samenwerking en het team.

 • hbo werk- en denkniveau
 • minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een projectmatige omgeving
 • ervaring met notuleren van vergaderingen bij voorkeur op bestuursniveau
 • vaardig met MS Office en andere datasystemen
 • goede schriftelijke vaardigheden, in het Nederlands en in het Engels

Wat bieden we jou?
Een management ondersteuner kan bij ons rekenen op een afwisselende functie, binnen een maatschappelijk zeer relevant werkveld. Onze organisatie kenmerkt zich door een open, collegiale en informele werksfeer. Wij denken niet in rangen en standen maar gaan uit van de competenties van de collega’s en de ontwikkeling hiervan wordt dan ook zeker gestimuleerd.

 • een arbeidsovereenkomst voor 24 uur (0,67 fte) per week voor een periode van 12 maanden, met de intentie tot verlenging
 • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen €  2.595,43 en € 3.238,72 bruto per maand op fulltime basis, (schaal 6 cao Rijk, salarispeil 1 januari 2024)
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Rijk, waaronder Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% van het bruto salaris, 64 IKB-uren en 144 vakantie-uren per jaar (bij volledig dienstverband), pensioen ABP, opleidingsmogelijkheden, reiskosten woon-werkverkeer (NS-businesscard), thuiswerkvergoeding en werkgeversbijdrage inrichting thuiswerkplek
 • hybride werkomgeving: deels op ons kantoor in Den Haag en deels vanuit huis

Solliciteren
Denk jij dat dit jouw functie is? Dan komen wij heel graag met je in contact! Je kunt jouw CV en motivatie separaat uploaden tot en met 31 januari 2024. Wil je eerst nog wat meer weten, neem gerust even contact op met Benien Vingerhoed, directeur FAST via info@fast.nl of 070 – 349 52 63 (of secretariaat: 070-349 50 16).

Solliciteer via dit formulier

Wil je eerst nog wat meer weten, neem gerust even contact op met Benien Vingerhoed, directeur FAST via info@fast.nl of 070 – 349 52 63 .Of via het secretariaat: 070-349 50 16)

Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, van wie je houdt en of je beperkingen hebt. We zijn nieuwsgierig naar wat jou drijft en naar jouw talenten.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Om interne doorgroei te stimuleren hebben medewerkers van ZonMw voorrang op externe kandidaten. Wacht niet met solliciteren tot de deadline. Gedurende de publicatie plannen wij mogelijk al gesprekken in. Als we onze nieuwe collega hebben geworden, sluit de publicatie eerder. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Pasfoto van Benien Vingerhoed-Van Aken

Benien Vingerhoed

Directeur
Do you have a question about FAST? Send an e-mail to info@fast.nl