Vacature: FAST office manager

News

Vacature: FAST office manager

Wat ga je doen?
Als office manager werk je voor het FAST bureau. Je ondersteunt de FAST board en het FAST bureau en coördineert administratieve processen voor beide onderdelen.

Concreet ga je met het volgende aan de slag:

 • ondersteunen van de FAST board, voorbereiden van de vergaderingen, notuleren, opvolgen van actiepunten, ondersteunen FAST boardleden bij deelname aan bijeenkomsten
 • bijhouden van het CRM-systeem wat betreft contactmomenten, monitoring, management samenvattingen en terugkerende afspraken met relaties
 • bijhouden van de voortgang van afspraken en FAST opdrachten
 • inplannen van complexe, bestuurlijke en externe afspraken
 • up to date houden en archiveren van belangrijke documenten en presentaties
 • bijdragen aan het opstellen van jaarplannen, jaarverslagen, voortgangs- en planningsoverzichten
 • (mede) organiseren en voorbereiden van overleggen, vergaderingen webinars en workshops
 • afstemmen van de processen, werkzaamheden en deadlines met je collega’s


Wie zijn wij?

FAST bevordert het sneller, slimmer, beter en goedkoper ontwikkelen, produceren en beschikbaar stellen van nieuwe therapieën voor patiënten. FAST is opgericht in opdracht van de ministeries van VWS en EZK.

FAST is een slagvaardig proactief centrum dat expertise bundelt en ontsluit, en een dialoog op gang brengt in het ecosysteem, mede dankzij een uitgebreid netwerk van experts. Kansen en knelpunten worden geïdentificeerd en geprioriteerd om vervolgens op een integrale wijze aan te pakken, bijvoorbeeld in use cases, proefprojecten en pilotstudies. Oplossingen kunnen liggen in het toepassen van nieuwe technologieën en onderzoekmethodes, in passende regelgeving of uitvoering, door het ontsluiten van (inter)nationale kennis en expertise of door het verbeteren en bevorderen van onderwijs en postacademische opleidingen voor onderzoekers.

FAST werkt met een compact team dat veel hybride samenwerkt. Binnen FAST koesteren we de kernwaarden “maatschappijsensitief, proactief, ondernemend, en flexibel’, en vanuit deze waarden gaan wij ook met elkaar en het werk om. De kerntaken van FAST zijn: coördineren, signaleren, samenbrengen, versterken.

Wie zoeken wij?
Een positieve, proactieve en flexibel ingestelde collega. Jij beschikt over een zelfstandige werkhouding, maar bent gericht op samenwerking en het team. Je houdt van gestructureerd en planmatig werken, afwisseling en zaken te regelen.

 • hbo werk/denk niveau
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een projectmatige omgeving
 • ervaring met notuleren van vergaderingen bij voorkeur op bestuursniveau
 • vaardig met MS Office en andere datasystemen
 • goede schriftelijke vaardigheden, in het Nederlands en in het Engels


Wat bieden we jou?

Een office manager kan bij ons rekenen op een afwisselende functie, binnen een maatschappelijk zeer relevant werkveld. Onze organisatie kenmerkt zich door een open, collegiale en informele werksfeer. Wij denken niet in rangen en standen maar gaan uit van de competenties van de collega’s en de ontwikkeling hiervan wordt dan ook zeker gestimuleerd. FAST wordt gehost door ZonMw, waar je ook in dienst zal komen.

 • een arbeidsovereenkomst voor 24 – 32 uur (0,67 – 0,89 fte) per week voor een periode van 12 maanden, met de intentie tot verlenging
 • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 3.028,19 en € 4.247,52 bruto per maand op fulltime basis, (schaal 9 CAO Rijk, salarispeil 1 juli 2022*)
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Rijk, waaronder Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% van het bruto salaris, minimaal 21,6 IKB-uren** en 144 vakantie-uren per jaar (bij volledig dienstverband), pensioen ABP, opleidingsmogelijkheden, reiskosten woon-werkverkeer (NS-businesscard), thuiswerkvergoeding en werkgeversbijdrage inrichting thuiswerkplek
 • hybride werkomgeving: deels op ons kantoor in Den Haag en deels vanuit huis

*op 1 april 2023 wordt het salarisgebouw met 3% verhoogd en op 1 januari 2024 met 1,5%
** op 1 januari 2023 wordt het aantal IKB-uren naar 64 uur verhoogd (bij volledig dienstverband)

Solliciteren
Denk jij dat dit jouw functie is? Dan komen wij heel graag met je in contact! Je kunt jouw CV en motivatie separaat uploaden tot en met 8 januari 2023. Wil je eerst nog wat meer weten, neem gerust even contact op met Benien Vingerhoed, directeur FAST (info@fast.nl of 070 349 52 63 of secretariaat 070 349 50 16)

Solliciteer via dit formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld